U organizua konferenca përmbyllëse e projektit Tempus: “PhD in Food Science and Technology and Creating Capacities for PhD Reform at the University of Prishtina / Kosovo” (PhD @UP).

 
 • U organizua konferenca përmbyllëse e projektit Tempus: “PhD in Food Science and Technology and Creating Capacities for PhD Reform at the University of Prishtina / Kosovo” (PhD @UP).
  24 qershor @ 12:00

  Në kuadër të projektit TEMPUS: “Studimet e doktoratës në shkencat e ushqimit dhe të teknologjisë dhe krijimi i kapaciteteve për reformën e studimeve të doktoratës në Universitetin e Prishtinës / Kosovë”, më 12 qershor, në Fakultetin Filozofik […]

   
 

Modernizimi i ciklit të 3të të studimeve në Universitetin e Prishtinës dhe zhvillimi i programit të doktoratës në Fakultetin Ekonomik

 
 • Modernizimi i ciklit të 3të të studimeve në Universitetin e Prishtinës dhe zhvillimi i programit të doktoratës në Fakultetin Ekonomik
  16 qershor @ 10:07

  Delegacioni nga Universiteti i Prishtinës i përbërë nga u.d. Prorektori për Kërkime Shkencore, Prof. Asoc. Dr. Muhamet Mala, u.d. Prorektor-ja për zhvillim dhe cilësi në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, Prof. Asoc. Dr. Merita Beri[…]

   
 

Prorektorja (u.d.) Ilazi mori pjesë në panelin “Drejtësia në Pasluftë: Gjykimi i Millosheviqit”

 
 • Prorektorja (u.d.) Ilazi mori pjesë në panelin “Drejtësia në Pasluftë: Gjykimi i Millosheviqit”
  11 qershor @ 12:00

  Prorektorja (u.d.) për bashkëpunim ndërkombëtar, prof. ass. Hasnije Ilazi mori pjesë në panelin “Drejtësia në Pasluftë: Gjykimi i Millosheviqit”, i cili është organizuar sot, më 11.6.2014, nga Instituti për Studime Sociale dhe Humanistike në F[…]

   
 

Stafi i Zyres për Zhvillim Akademik i Universitetit të Prishtinës “ Hasan Prishtina” - në vizitë studimore në Austri

 
 • Stafi i Zyres për Zhvillim Akademik i Universitetit të Prishtinës “ Hasan Prishtina” - në vizitë studimore në Austri
  11 qershor @ 12:00

  Nga 3 - 6 qershor 2014, këshilltari për karrierë i Qendrës për Zhvillim të Karrierës të Universitetit të Prishtinës “ Hasan Prishtina”, Shkumbin Tafilaj dhe Zyrtar për sigurim të cilësisë nga Zyra për Zhvillim Akademik, Besnik Loxha, morën[…]

   
 
 |<  <  6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje