• Mirë se vini në Universitetin e Prishtinës "Hasan Prishtina"!

    I dedikuar për mësim dhe hulumtim, sipas vlerave e sistemeve perëndimore, Universiteti i Prishtinës po bën hapa të guximshëm për të shkuar kah Procesi i Bolonjës.

Vendim për zgjedhjet e studentëve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

 
Në bazë të nenit 11 pika 1 të Rregullores për zgjedhjet e studentëve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës, në ...

Më shumë

Fillon afati për aplikim në Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” e ka hapur aplikimin për pjesëmarrjen e studentëve në edicionin XIV të Universitetit Veror Ndërkombëtar të Prishtinës (UVNP). UVNP-ja do të o...

Më shumë

Prorektorja për Zhvillim dhe Cilësi Prof. Merita Berisha - mori pjesë në takimin e ekspertëve vlerësues në Fakultetin e Filologjisë

Më datë 11 Prill 2014, Prorektorja (u.d) për zhvillim dhe cilësi Prof. Merita Berisha dhe stafi i Zyrës për Zhvillim Akademik morën pjesë në takimin e ekspertëve vlerësues në Fakultetin e Filologj...

Më shumë

BE organizon konkurs me shkrim “Çfarë do të thotë një BE e zgjeruar për ju?”

“Çfarë do të thotë një BE e zgjeruar për ju?” BE po angazhon të rinjtë në zgjerimin e BE-së nëpërmjet një konkursi me shkrim.
Bashkimi Evropian ka hapur një konkurs të titulluar ...

Më shumë

Vendimet mbi lirimin nga pagesa e semestrit

Komisioni për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2013/2014, në mbledhjen e mbajtur më 2.4.2014, mori vendim mbi lirimin nga pagesa e semestrit. Për të parë këto vendime klikoni në linq...

Më shumë